Πώς Δουλεύουμε

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και το εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και απόδοσης. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες στο είδος τους για την προμήθεια πρώτων υλών και χρησιμοποιούμε μόνον αυτές για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μας προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος, γι’αυτό και λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας για να είναι τέλεια προσαρμοσμένα στον χώρο σας.

Σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό, η βιοτεχνία μας διαθέτει ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα και γερανοφόρο όχημα.

Γκαραζόπορτες

Η βιοτεχνία μας κατασκευάζει και εμπορεύεται ρολά χαλύβδινα ΠΑΣΤΟΡΕ που αποτελούν σίγουρη λύση για οικιακή χρήση.

Μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να προσθέσετε την δική σας πινελιά στο ρολό. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία AKZO NOBEL και χρησιμοποιούμε ηλεκτροστατικές βαφές, διότι παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου.

Το ρολό οικίας αποτελείται από κανάλια σχήματος ΩΜΕΓΑ με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια που εφάπτονται τέλεια στο κούφωμα. Οι άξονες που τοποθετούνται είναι γαλβανιζέ διαμέτρου Φ60 και Φ76 με ταμπούρα και ελατήρια. Χάρη στις πλαστικές τάπες εξασφαλίζεται απόλυτη στεγανότητα και αθόρυβη λειτουργία.

Δυνατότητες:

 • Τοποθέτηση προφίλ φωτισμού ή και συνδυασμός του με το αντίστοιχο διάτρητο για εξαερισμό
 • Κατασκευή εξωτερικής μετώπης και κουτιού κάλυψης
 • Ηλεκτροκίνητη λειτουργία ή χειροκίνητη με κλειδαριές

Ρολά Καταστημάτων

Τα ρολά καταστημάτων που κατασκευάζουμε διακρίνονται σε δύο τύπους, δικτυωτά και διάτρητα.

Το δικτυωτό ρολό αποτελείται από ένα πλέγμα γαλβανιζέ σιδήρου Φ/8 και διατίθεται σε μεγάλο, μεσαίο και μικρό μάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το χρώμα που θα επιλέξετε προέρχεται από το χρωματολόγιο ηλεκτροστατικών βαφών της εταιρίας AKZO NOBEL. Χρησιμοποιούμε μόνο ηλεκτροστατικές βαφές, διότι παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου.

Τα διάτρητα ρολά καταστημάτων προσφέρουν 80% ορατότητα και αποτελούν μία ακόμα λύση ασφάλειας, αλλά και πρόταση αισθητικής. Όπως και στα δικτυωτά ρολά, η επιλογή του χρώματος προέρχεται από το χρωματολόγιο ηλεκτροστατικών βαφών της εταιρίας AKZO NOBEL. Χρησιμοποιούμε μόνο ηλεκτροστατικές βαφές, διότι παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου.

Όποιον τύπο ρολού κι αν επιλέξετε, η βιοτεχνία μας εγγυάται την κατασκευαστική του αρτιότητα και την απροβλημάτιστη λειτουργία του. Χρησιμοποιούμε κανάλια σχήματος ΩΜΕΓΑ με ενσωματωμένα λάστιχα και βουρτσάκια, καθώς επίσης άξονες γαλβανιζέ διαμέτρου Φ60 και Φ76 με ταμπούρα και ελατήρια εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη στεγανότητα και την αθόρυβη λειτουργία του ρολού.

Δυνατότητες:

 • Κατασκευή εξωτερικής μετώπης και κουτιού κάλυψης
 • Ηλεκτροκίνητη λειτουργία ή χειροκίνητη με κλειδαριές

Ρολά Βιομηχανικών Χώρων

Η Βιοτεχνία Μάρκογλου κατασκευάζει ρολά και για βιομηχανικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων. Το ρολό αποτελείται από χαλύβδινα φύλλα με μόνωση που εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια, αντοχή, αλλά και προστασία από την πολλή ζέστη ή το πολύ κρύο.

Στα συγκεκριμένα ρολά τοποθετείται βιομηχανικός πλάγιος τριφασικός κινητήρας που συμβάλλει στην μακροχρόνια λειτουργία τους χωρίς προβλήματα.

Ακριβώς επειδή οι ανάγκες των βιομηχανικών χώρων είναι διαφορετικές, μεγαλύτερης κλίμακας από ό,τι σε ένα κατάστημα, το ρολό κατασκευάζεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέπει μεγάλα ανοίγματα και πολλαπλή χρήση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι και στα βιομηχανικά ρολά χρησιμοποιούμε τις ηλεκτροστατικές βαφές της AKZO NOBEL, οι οποίες εγγυώνται εξαιρετική αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες και άριστη διατήρηση του χρώματος με το πέρασμα του χρόνου.

Βιοκλιματικές Πέργκολες

Οι βιοκλιματικές πέργκολες τοποθετούνται εύκολα και έχουν μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση. Αυτά τους τα πλεονεκτήματα τις κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις ζήτησης για ένα σύγχρονο κτίριο. Απόλυτη προστασία από ηλιακή ακτινοβολία, άνεμο και βροχή.

Η πέργκολα αλουμινίου είναι ένα εντελώς στεγανό σκέπαστρο με περιστρεφόμενες περσίδες αλουμινίου. Προσφέρει παροχή φρέσκου αέρα και προστασία από τη βροχή, τον άνεμο και τον ήλιο, δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τον κήπο ως χώρο διαβίωσης.

Οι περσίδες είναι εξοπλισμένες και στις δυο πλευρές με αεροστεγή ελαστικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εμποδίζουν τη διείδυση των  υδάτων μεταξύ των περσίδων. Σε περίπτωση βροχοπτώσεων, μέσω ενσωματωμένων υδρορροών, το νερό αποβάλλεται στην κατεύθυνση του φορέα. Η πέργκολα μπορεί να τοποθετηθεί ανοιχτή με 4 κολώνες ή σε μια οροφή ή τοίχο με δυο κολώνες.

Απλή ηλεκτρική λειτουργία των περσίδων μέσω τηλεχειριστηρίου ή χειροκίνητα με μανιβέλα. Ελάχιστη συντήρηση χάρη στο ανθεκτικό υλικό.

Στο σύστημα μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά και πλάγια, στοράκια ή γυάλινα στοιχεία τα οποία δεν είναι ενσωματωμένα στις κολώνες και μπορούν να τοποθετηθούν ανά πάσα στιγμή. Τα στοράκια Screen είναι αντιενεμικά και εντομοαπωθητικά και μπορούν να λειτουργήσουν με ξεχωριστό τηλεχειριστήριο. Το σύστημα φερμουάρ κρατά το ύφασμα κάτω από όλες τις συνθήκες μέσα στις ράγες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις: έως 600εκ.
 • Δυνατότητα σύνδεσης από 600 εκ.
 • Χρώματα: Διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα RAL και σε ειδικά χρώματα
 • Λειτουργία: Ηλεκτρική λειτουργία μέσω του RTS Somfy
 • Τηλεχειριστήριο ή χειροκίνητη μανιβέλα
 • Προαιρετικά: Φωτισμός LED, αισθητήρας βροχής, Somfy TA-Homa για smartphones

Εφαρμογές:

 • Ιδιωτικές κατοικίες
 • Επαγγελματική χρήση (κλάδος εστίασης, ξενοδοχεία)
 • Νέα έργα κατασκευής και ανακαίνισης

Πτυσσόμενα Τζάμια

Τα πτυσσόμενα τζάμια της βιοτεχνίας Μάρκογλου είναι η ιδανική λύση για χώρους οικιακούς, αλλά και επαγγελματικούς, αφού η ποιότητα των υλικών και η κατασκευαστική μας δεξιοτεχνία τα καθιστά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους.

Το τζάμι που τοποθετείται είναι ασφαλείας πάχους 10mm, ενώ το προφίλ αλουμινίου κουμπώνει τέλεια, δημιουργώντας μια σταθερή κατασκευή που είναι ανθεκτική ενάντια στις καιρικές συνθήκες (άνεμος, βροχή κτλ.). Η βαφή που χρησιμοποιούμε στο προφίλ αλουμινίου είναι ηλεκτροστατική και μπορείτε να την επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ταιριάζει απόλυτα στον χώρο σας και στο προσωπικό σας γούστο.

Εξωτερική Σκίαση

Το σύστημα σκίασης ΖΜ-120 για παράθυρα έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες του ήλιου και εμποδίζει την υπερθέρμανση των χώρων.

Έτσι, με το σύστημα σκίασης θα έχετε στο  χώρο σας φυσικό φως, χωρίς να αποκλείεται  ο ήλιος. Τα διαφανή υφάσματα σκίασης επιτρέπουν την ορατότητα προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα σας προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Εύκολος χειρισμός με ασύρματο μοτέρ με τηλεχειρισμό και δυνατότητα ενσωμάτωσης στα αυτόματα συστήματα του σπιτιού.

Τα υφάσματα του συστήματος σκίασης επιτρέπουν στο φως της ημέρας να εισέρχεται ήπια  στο εσωτερικό και αναλόγως του χρώματός τους ανακλούν ένα μεγάλο μέρος της θερμικής ακτινοβολίας. Έτσι, τις ζεστές μέρες του χρόνου δεν χρειάζεστε σύστημα κλιματισμού. Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, η θερμότητα παραμένει για περισσότερο χρονικό διάστημα στο εσωτερικό.

Μέσα από μία γκάμα υφασμάτων επιλέγετε εσείς το κατάλληλο ύφασμα που θα καθορίσει  πόσο φως θέλετε να εισέρχεται.

Το χρώμα του συστήματος σκίασης συμπληρώνει τη χρωματική λειτουργία του υφάσματος και δημιουργεί την ιδανική σύνδεση με την αρχιτεκτονική του χώρου.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρώματα σε υψηλής ποιότητας ηλεκτροστατική βαφή (Structura), ώστε να μπορεί να συνδυαστεί με το υπόλοιπο σπίτι.

Προαιρετικά, αισθητήρες ηλίου, ανέμου και βροχής φροντίζουν για έξυπνο έλεγχο του συστήματος σκίασης. Κάνετε τον χειρισμό απ’ευθείας ή καθ’οδόν μέσω Smartphone ή Tablet.

Το σύστημα κάθετης σκίασης σε κασέτα προστατεύει το πανί όταν είναι κλειστό.

Η οδήγηση του υφάσματος με σύστημα φερμουάρ αποτρέπει το πανί να βγει από τον οδηγό και δίνει άριστο τέντωμα στο πανί, ακόμα και σε δυνατό αέρα και σε μεγάλα ανοίγματα.

Τοποθέτηση

Στον τοίχο, με αποστάτες, σε εσοχή

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστο ύψος: 300 cm

Mέγιστο πλάτος: 600 cm

Οδήγηση υφάσματος με οδηγό και φερμουάρ

Τετράγωνη κασέτα  Ø 120 mm

Κατεβάστε το φυλλάδιο (PDF)